Bostad

I vårt arbete med att skapa framtidens livsmiljöer är vårt bostadsbyggande en viktig pusselbit. Oavsett om vi bygger på entreprenad eller utvecklar själva ligger vårt fokus på att skapa trivsamma och trygga hem.

Wästbygg har byggt flerfamiljshus sedan bolaget startades 1981 och vi har utvecklat egna bostadsprojekt i stor skala sedan 2006. Under åren har vi samlat på oss massor av erfarenheter, såväl om smarta tekniska lösningar för en kostnadseffektiv byggprocess som mjuka parametrar för en hållbar och ombonad boendemiljö. Bland våra genomförda projekt finns allt från radhus och mindre flerbostadshus till hela kvarter med hundratals lägenheter.

Miljöcertifiering av bostäder är en viktig kvalitets- och trygghetsaspekt för dem som ska bo där. Självklart föregår vi med gott exempel och Svanenmärker våra egenutvecklade bostadsrättslägenheter. När det gäller entreprenaduppdrag försöker vi alltid uppmuntra våra beställare att göra hållbara val om miljöcertifiering inte är planerad redan från början.

  • WÄSTBYGG VÅRA HEM

    Är det dags för en ny bostad? Vi bygger bostadsrätter i småstad och storstad, i radhus och flerbostadshus, stort och smått, högt och lågt. Hos oss hittar du allt från den kvadratsmarta ettan till det familjevänliga radhuset eller femrumslägenheten mitt i centrum.

Referensprojekt

Se fler projekt